Lenen

Droom over jouw toekomst

Omdat banken steeds minder bereid zijn om zakelijke financieringen te verstrekken aan het MKB, is er een financieringsbehoefte bij het MKB die momenteel nauwelijks professioneel wordt ingevuld. Deze financieringsbehoefte bestaat veelal uit kortlopende financieringen met een looptijd variërend van 3 maanden tot circa 2 jaar. De omvang van de financieringen liggen tussen de EUR 200.000 en tot 2,5 miljoen euro.

Herkent u dit en bent u op zoek naar een zakelijke financiering waarbij u als zekerheid een eerste recht van hypotheek op vastgoed kunt afgeven? Frikafin koppelt succesvolle ondernemers aan verantwoorde investeerders.

 • Persoonlijke kennismaking & verzoek tot investering
  U zoekt een zakelijke financiering en kunt als zekerheid een eerste recht van hypotheek op vastgoed afgeven? Wij plannen graag een kennismaking in!
 • Hoogte investeringsbedrag & investeringstijd
  In dit persoonlijk gesprek bepalen we samen hoeveel geld u kunt lenen en bespreken we de gewenste investeringsperiode.
 • De juiste investeerder
  FrikaFin zorgt voor een goede match tussen u en de investeerder.
 • Overeenstemming tussen partijen
  FrikaFin bemiddelt tussen de verschillende partijen en draagt zorg voor de verdere begeleiding tot en met de afwikkeling bij de notaris.
 • Leencontract & hypotheekakte
  Wij begeleiden het traject tot een overeenstemming tussen partijen en de vastlegging in het leencontract en de hypotheekakte. FrikaFin werkt met een eigen notaris en taxateur: zo kunnen we snel en flexibel schakelen.

Wie is FrikaFin

FrikaFin is uw bemiddelaar in zakelijke financieringen. We zijn gespecialiseerd in financieringen voor ondernemers. Onze kennis over de markt, expertise in vastgoed en ons grote netwerk dragen bij aan een veilige, betrouwbare en transparante werkwijze.

Wij maken investeren (weer) eenvoudig. FrikaFin bemiddelt tussen partijen die investeren interessant maken en op een veilige manier mogelijkheden voor het beleggen van een deel van uw vermogen bieden. We zijn snel, direct, gedreven en transparant.

Dit is FrikaFin

Flexibel

Onze persoonlijke aandacht voor uw investering zorgt voor een grote mate van flexibiliteit.

Betrouwbaar

FrikaFin is transparant. In onze gesprekken, in de bemiddeling en in realistisch rendement.

Zeker

Een uitmuntend rendement met een beperkt risico? FrikaFin bemiddelt.

Direct

Ons netwerk is groot en onze kracht ligt bij bemiddelen tussen de verschillende partijen

Laten we kennismaken en bespreken wat we kunnen doen voor jou

Exact wat je nodig hebt. Flexibel. Zeker. Direct & Betrouwbaar. Geen lokkertjes bij FrikaFin. Praten kan altijd toch?

Neem contact op