Investeren

Begint bij FrikaFin

Een zakelijke investering vraagt om aandacht en expertise. Voordat u iedere maand de rente en aflossing op uw rekening ontvangt, is het nodig om samen een veilig en betrouwbaar traject te starten. Uiteraard wilt u eerst om de tafel met een bemiddelaar die kennis van zaken heeft. Dus starten we met een persoonlijke kennismaking!

 • Persoonlijke kennismaking & verzoek tot investering
  U wilt een deel van uw vermogen investeren met een goed rendement en doet bij ons een verzoek: we plannen graag een persoonlijke kennismaking in!
 • Hoogte investeringsbedrag & investeringstijd
  In dit persoonlijk gesprek bepalen we samen hoeveel geld u als investeerder wilt uitlenen aan een ondernemer en bespreken we de gewenste investeringsperiode.
 • De juiste ondernemer
  FrikaFin zorgt voor een goede match tussen u en de ondernemer. We leveren de relevante informatie aan zoals de taxatie van het vastgoed dat als onderpand dient.
 • Overeenstemming tussen partijen
  FrikaFin bemiddelt tussen de verschillende partijen en draagt zorg voor de verdere begeleiding tot en met de afwikkeling bij de notaris.
 • Leencontract & hypotheekakte
  Wij begeleiden het traject tot een overeenstemming tussen partijen en de vastlegging in het leencontract en de hypotheekakte. FrikaFin werkt met een eigen notaris en taxateur: zo kunnen we snel en flexibel schakelen.

Wie is FrikaFin

FrikaFin is uw bemiddelaar in zakelijke financieringen. We zijn gespecialiseerd in financieringen voor ondernemers. Onze kennis over de markt, expertise in vastgoed en ons grote netwerk dragen bij aan een veilige, betrouwbare en transparante werkwijze.

Wij maken investeren (weer) eenvoudig. FrikaFin bemiddelt tussen partijen die investeren interessant maken en op een veilige manier mogelijkheden voor het beleggen van een deel van uw vermogen bieden. We zijn snel, direct, gedreven en transparant.

Dit is FrikaFin

Flexibel

Onze persoonlijke aandacht voor uw investering zorgt voor een grote mate van flexibiliteit.

Betrouwbaar

FrikaFin is transparant. In onze gesprekken, in de bemiddeling en in realistisch rendement.

Zeker

Een uitmuntend rendement met een beperkt risico? FrikaFin bemiddelt.

Direct

Ons netwerk is groot en onze kracht ligt bij bemiddelen tussen de verschillende partijen

Laten we kennismaken en bespreken wat we kunnen doen voor jou

Exact wat je nodig hebt. Flexibel. Zeker. Direct & Betrouwbaar. Geen lokkertjes bij FrikaFin. Praten kan altijd toch?

Neem contact op